غذای شرکتی

از جمله موارد بسیار تاثیرگذار در افزایش بهره‌وری سازمان که اغلب مورد توجه قرار نمی‌گیرد، غذا و تغذیه‌ای است که کارمندان از آن در محل کار بهره‌مند می‌شوند. سوالی که مطرح می‌شود این است که تغذیه سالم در محیط شرکت و بهره‌مندی کارمندان از غذای شرکتی باکیفیت چه تاثیری می‌تواند بر افزایش بازدهی در یک سازمان داشته باشد؟

 

به گزارش تجارت‌نیوز، در اغلب مواقع غذایی که در سازمان در اختیار کارمندان قرار می‌گیرد، غذایی چرب و بدون تنوع مناسب است و نمی تواند مواد مغذی برای بدن را تامین نماید.

 

غذاهایی که در کترینگ‌های مخصوص غذای شرکتی عرضه می‌شوند به دلیل پخت در مقادیر زیاد و در نظر گرفتن سلیقه عموم معمولا دارای روغن و مواد افزودنی زیادی هستند. بنابراین بعد از مدتی به نظر مصرف­کننده تکراری و بی‌کیفیت می‌­رسند. نتیجه تغذیه نادرست در محیط کار، کاهش رضایت و بهره‌وری کارکنان و افزایش ریسک به خطر افتادن سلامتی و ابتلا به بیماری‌هایی نظیر فشارخون، چاقی، کلسترول بالا، دیابت، مشکلات کلیوی و کبدی می­‌باشد.

 

موضوعی که باید به آن توجه ویژه داشت این است که فرایند هضم تمامی غذاها مشابه با یکدیگر نیست و بدن واکنش متفاوتی نسبت به غذاها دارد. بعضی از غذاها همانند ماکارونی‌، نان و نوشابه فورا گلوکز آزاد می‌کنند  و باعث می شوند تا به سرعت بدن انرژی مورد نظر خود را جذب کند اما غذاهای چرب (مثل خورشت‌های چرب، چیزبرگر، پیتزا و…) فرایند هضم سخت‌تری دارند و بدن برای هضم این نوع غذا اکسیژن بیشتری باید مصرف کند.

 

برچسب ها: غذای,شرکتی,
[ چهارشنبه 11 مهر 1397 ] [ 6:24 ] [ کاووسی فر ]
[ ]

غذا های ژاپنی | خوش طعم ترین غذا ها در ژاپن چیست؟

غذا هاي ژاپني | خوش طعم ترين غذا ها در ژاپن چيست؟

 

خوش طعم ترين و رنگارنگ ترين غذاها را در سفر به ژاپن بچشيد و تجربه کنيد.

???°?§U? ???§U¾U? : ?³U??´U?

شهر توکيو و غذاهاي سنتي

تست غذاهاي سنتي شهر ها و کشورهاي مختلف خود به تنهايي ميتواند منبع جذب گردشگر براي مکانهاي ديدني جهان باشد. توکيو نيز از اين امر مستثني نيست با اين تفاوت که در زمينه تغذيه بيشترين و جذابترين تنوع غذايي را به گردشگران ارائه مي دهد و همين امر باعث شده محبوبيت زيادي بين توريستهاي دنيا پيدا کند.

با ما در اين نوشته همراه باشيد تا شما را در عالم مجازي با طعم هاي دلچسب غذاهاي محلي ژاپن آشنا کنيم.

غذاي لذيذ و معروف سوشي (Sushi)


سوشي غذايي است ساده ولي با طعم دلپذير و متفاوت تهيه مي شود و جزو غذاهاي لوکس محسوب مي شود .غذايي مخلوط شده از برنج با غذاهاي دريايي و سرکه است به اين ترتيب است که برنج پخته شده را در جلبک يا ماهي خام فشرده ميکنند که اين نوع طبخ نياز به ظرافت آشپزي دارد تا آماده مي‌شود. البته تناول اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد که آيا به خوردن ماهي خام علاقه داريد؟ سوشي تنوع طبخ دارد و به فکر ذائقه همه مردم هست يکي از اين نوع ها سرشته شده ي آن به نام ناره-زوشي مي باشد . معروفترين و پرطرفدارترين نوع سوشي دو نوع نيگيريزوشي و تماکيزوشي هستند. کساني که تمايلي به خوردن ماهي خام ندارند، مواد اوليه ي مانند ميگو را آب پز و مارماهي را گريل شده استفاده مي کنند.

در کل بايد اضافه کنم که سوشي يکي از غذاهاي معروف و پرطرفدار رستورانهاي توکيو مي باشد که امروزه در برخي کشورها نيز تهيه و سرو مي شود.


اگر ميخواهيد غذا هاي مختلف رو امتحان کنيد ، حتما به ژاپن سفر کنيد.

شما مي توانيد تور ژاپن را از سايت فصل سفر رزرو کنيد. سفر عالي به ژاپن را با فصل سفر تجربه کنيد.

 

برچسب ها: غذا,های,ژاپنی,|,خوش,طعم,ترین,غذا,ها,در,ژاپن,چیست؟,
[ چهارشنبه 16 آبان 1397 ] [ 22:46 ] [ کاووسی فر ]
[ ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد